Ať už se rozhodnete využít makro akademie ke zdokonalování svých gastronomických zkušeností, nebo jakkoli jinak, věříme, že budete maximálně spokojeni. Přesvědčte se sami.
Péče o naše hosty Chlazené skladové zázemí, šatny se sprchami, terasa a parking s neomezenou kapacitou.
1200 m² Moderní prostory s audiovizuálním vybavením.
Prostor pro všechny Místnosti až pro 120 osob, bar, restaurace a profesionální kuchyně s varnou stanicí pro 20 osob.
Od meetingu po oslavu Ideální pro školení, konference, kongresy, představení produktů, výstavy, workshopy, eventy, ...
Akademie jen pro vás Možnost pronájmu celého objektu nebo jednotlivých částí.
Profesionální tým
Jan Gavenda
Manager makro akademie
Ambiciózní a do světa gastronomie zapálený šéf makro akademie, který sbíral dlouholetou praxi v mezinárodních i tuzenských hotelích a resortech. Akademii vede již čtvrtým rokem a kulinářské umění a gastronomie je nejen jeho koníčkem, ale životní vášní. Kromě dobrého jídla se věnuje i dobrému vínu.
Lukáš Čarný
Senior ambasador makro akademie
Rodák ze Slovenska jehož cesta do makro akademie vedla přes špičkové restaurace v Japonsku a Švédsku. S Dominikem a dalšími členy týmu makro akademie je vítězem národního kola nejprestižnější světové kuchařské soutěže na světě, Bocuse d’Or. V makro akademii je nepostradatelnou součástí týmu, který pro vás společně dokáže vytvářet nezapomenutelné gastronomické zažitky.
Jitka Ulihrachová
Ambasadorka makro akademie
Energická dáma s mnohaletou praxí ve svém oboru. Práce v gastronomii a školství je posláním, kterému zasvětila celý svůj život. Široká odborná veřejnost ji zná jako dlouholetou mistrovou odborného výcviku v hotelu InterContinental Prague. Jitka Ulihrachová je s makro akademií od jejícho vzniku. Její odborné, technologické znalosti a neutuchající energie jsou velkou inspirací pro nemalou část české gastro scény.
Dominik Unčovský
Ambasador makro akademie
Vítěz národního kola nejprestižnější světové gastronomické soutěže Bocuse d’Or. Kuchařské umění zdokonaloval v rakouském Kitzbuhelu, kde pracoval v hotelu A-ROSA. Dominik je známý svým inovativním přístupem ke tradičním receptům a zastáncem používaní tradičně místních surovin ve svém kulinářském umění. Je jeden z našich nejvytěžovanějších lektorů na kurzech, které pro odbornou i širokou veřejnost makro akademie pořádá. Ostatně, jak sám říká, "inspirovat lidi k lásce ke gastronomii a kulinářství mě baví nejvíc."
makro akademie
150 00 Praha 5 - Stodůlky
Jan Gavenda
Manager makro akademie
+420 704 659 444
jan.gavenda@makro.cz