Sladké italské klasiky s mistrem svého oboru, Danielem Combim.

Vyzkoušíte bomby jako Tiramisu, Profiterole, La Torta della Nonna, Caprese, vše ale v super moderním podání.

Daniele Combi:

Více než 15 let zkušeností v moderní cukrařině z něj dělá jednoho z nejrespektovanějších odborníků v oboru. Nabízí komplexní cukrářské poradenství na míru – od vývoje nových výrobků, přes řešení technologických problémů, až po návrh výrobních a distribučních procesů.

Stál za vznikem a rozvojem projektů jako Cafe Imperial Dolce, La Collezione, Cremeria Milano či Laboratorio Riccardo Lucque. Vede týmy, tvoří receptury, navrhuje provozy a pomáhá novým i zavedeným podnikům růst.

Kurz otevřen, zbývá 20 volných míst.
Datum
Čtvrtek 4. 9. 2025 16.30–23.00
2 500
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M