Moderní francouzská kuchyně s Markem Lojdou
Marek Lojda je Senior Ambassadorem makro akademie od minulého roku. Kuchařina je jeho posláním a zároveň velkou vášní. Zkušenosti sbíral nejen v ČR, ale i v zahraničí. Například v restauraci Paloma, v Mougines ve Francii, získal s týmem, ve kterém pracoval jako sous chef, druhou Michelinskou hvězdu. Jeho silnou stránkou jsou výrazné chutě jídel, omáčky, příprava ryb a korýšů.
Co si připravíte?
- Ústřice Fine de claire s omáčkou z okurek a jablek Granny Smith
- Pečená langustýna doplněná citrusy, krémová omáčka, červené kari
- Holub Pays de la Loire, pyré z pečeného česneku, konfitovaná jablka
Kurz otevřen, zbývá 16 volných míst.
Čtvrtek 22. 2. 2024 16.30–20.30
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.
Cena kurzu zahrnuje:
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
- Welcome drink od Sommelier Select
- Degustace šumivých vín
- Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
- Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
- Certifikát o absolvování kurzu
- Skutečně individuální péče lektora a personálu