Moderní francouzská kuchyně s Markem Lojdou

Novinka

Marek Lojda je Senior Ambassadorem makro akademie od minulého roku. Kuchařina je jeho posláním a zároveň velkou vášní. Zkušenosti sbíral nejen v ČR, ale i v zahraničí. Například v restauraci Paloma, v Mougines ve Francii,  získal s týmem, ve kterém pracoval jako sous chef, druhou Michelinskou hvězdu. Jeho silnou stránkou jsou výrazné chutě jídel, omáčky, příprava ryb a korýšů.

Co si připravíte?

  • Ústřice Fine de claire s omáčkou z okurek a jablek Granny Smith
  • Pečená langustýna doplněná citrusy, krémová omáčka, červené kari
  • Holub Pays de la Loire, pyré z pečeného česneku, konfitovaná jablka
Kurz otevřen, zbývá 16 volných míst.
Čtvrtek 22. 2. 2024 16.30–20.30
2 500   (s DPH 21 %)
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Cena kurzu zahrnuje:

  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
  • Welcome drink od Sommelier Select
  • Degustace šumivých vín
  • Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
  • Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Skutečně individuální péče lektora a personálu