Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Moderní zpracování sladkovodních ryb s Martinem Makovičkou

Martin Makovička je ryzí Jihočech. Když se ho zeptáte, na jaké jídlo si vzpomene z dětství, vypráví o kapřích hlavách a mlíčí, ze kterých dělala jeho maminka polévku. Není divu, narodil se a vyrostl v Třeboni. 

„Se mnou to ale, co se jídla týkalo, bylo jednoduché. Mně chutnalo skoro všechno. Kuře z papiňáku s rýží, jak ho dělala moje máma, i výpečky od babičky. Asi jediné, co jsem nemusel, byla bramborová kaše ze školní jídelny. Sladkovodní ryby ale v Třeboni hrály přece jen prim,“ říká.

Co si připravíte?

  • Marinovaný Siven americký, chřestové gazpacho, verjus, bazalka
  • Candát obecný, bílý a zelený chřest, omáčka choron
  • Rebarbora, chřest, vanilka, bílá čokoláda
Číst více o kurzu
Kurz otevřen, zbývá 16 volných míst.
Datum
Úterý 21. 5. 2024 16.30–21.00
2 800
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Cena kurzu zahrnuje:

  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
  • Welcome drink od Sommelier Select
  • Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
  • Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Skutečně individuální péče lektora a personálu

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M