Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?
Moderní zpracování sladkovodních ryb s Martinem Makovičkou
Martin Makovička je ryzí Jihočech. Když se ho zeptáte, na jaké jídlo si vzpomene z dětství, vypráví o kapřích hlavách a mlíčí, ze kterých dělala jeho maminka polévku. Není divu, narodil se a vyrostl v Třeboni.
„Se mnou to ale, co se jídla týkalo, bylo jednoduché. Mně chutnalo skoro všechno. Kuře z papiňáku s rýží, jak ho dělala moje máma, i výpečky od babičky. Asi jediné, co jsem nemusel, byla bramborová kaše ze školní jídelny. Sladkovodní ryby ale v Třeboni hrály přece jen prim,“ říká.
Co si připravíte?
- Marinovaný Siven americký, chřestové gazpacho, verjus, bazalka
- Candát obecný, bílý a zelený chřest, omáčka choron
- Rebarbora, chřest, vanilka, bílá čokoláda
Kurz otevřen, zbývají 3 volná místa.
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více?
Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.
Cena kurzu zahrnuje:
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
- Welcome drink od Sommelier Select
- Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
- Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
- Certifikát o absolvování kurzu
- Skutečně individuální péče lektora a personálu