Netradiční úpravy zeleniny s Dominikem Unčovským
Dominik Unčovský je náš 28-letý ambasador makro akademie. Dominik je výherce národního kola nejprestižnější gastronomické soutěže na světě, Bocuse d'Or.
Vyučil se v pražském kulinářském institutu pod Romanem Vaňkem, kterému také pomáhal při vydání několika kuchařek. Svou kariéru začínal v pražských restauracích La Bottega di Finestra, Sansho a restaurace Mánes. V zahraničí nabral spoustu zkušeností v hotelu A-ROSA Kitzbuhel*****, kde působil jako junior Sous Chef. Absolvoval stáž v jednom z nejprestižnějších hotelu v Indii, Radisson Blu Plaza *****Mysore. Jeho poslední oceněním je objev roku v anketě Zlatý kuchař ČR.
Jak již samotný název napovídá, v tomto kurzu vás Dominik Unčovský provede a ukáže, jak na netradční přípravu zeleniny zejména ve vegetariánských pokrmech. Inspirativní kurz z pohledu použitých technologií, kdy uvidíte a vyzkoušíte si napříkald techniku grilování zeleniny v přímém ohni, fermentování atd. Ukážete si, jak pracovat se zeleninou s co nejvyšší výtěžností všech jejích částí a úpravou, která rozhodně nebude nudná co do chutí, vůní i pro oko. Recepty budou zaměřené na českou a evropskou kuchyň. Zažijete kurz, kde si chody užijete od jejich přípravy, správného servisu, až po společnou konzumaci v naší restauraci. To vše s veškerou péčí od našeho týmu servisu, který se postará o vaše pohodlí a skvělé pití po celou dobu trvání kurzu.
Kurz je vhodný pro odbornou i laickou veřejnost, pro fandy vegetariánské kuchyně a všechny ty, kdo chtějí své kulinářské umění posouvat stále dopředu.