Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Netradiční úpravy zeleniny s Dominikem Unčovským

Dominik Unčovský je náš 28-letý ambasador makro akademie. Dominik je výherce národního kola nejprestižnější gastronomické soutěže na světě, Bocuse d'Or
Vyučil se v pražském kulinářském institutu pod Romanem Vaňkem, kterému také pomáhal při vydání několika kuchařek. Svou kariéru začínal v pražských restauracích La Bottega di Finestra, Sansho a restaurace Mánes. V zahraničí nabral spoustu zkušeností v hotelu A-ROSA Kitzbuhel*****, kde působil jako junior Sous Chef. Absolvoval stáž v jednom z nejprestižnějších hotelu v Indii, Radisson Blu Plaza *****Mysore. Jeho poslední oceněním je objev roku v anketě Zlatý kuchař ČR.

Jak již samotný název napovídá, v tomto kurzu vás Dominik Unčovský provede a ukáže, jak na netradiční přípravu zeleniny zejména ve vegetariánských pokrmech. Inspirativní kurz z pohledu použitých technologií, kdy uvidíte a vyzkoušíte si napříkald techniku grilování zeleniny v přímém ohni, fermentování atd. Ukážete si, jak pracovat se zeleninou s co nejvyšší výtěžností všech jejích částí a úpravou, která rozhodně nebude nudná co do chutí, vůní i pro oko. Recepty budou zaměřené na českou a evropskou kuchyň. Zažijete kurz, kde si chody užijete od jejich přípravy, správného servisu, až po společnou konzumaci v naší restauraci. To vše s veškerou péčí od našeho týmu servisu, který se postará o vaše pohodlí a skvělé pití po celou dobu trvání kurzu.

 

Kurz je vhodný pro odbornou i laickou veřejnost, pro fandy vegetariánské kuchyně a všechny ty, kdo chtějí své kulinářské umění posouvat stále dopředu. 

Kurz otevřen, zbývá 17 volných míst.
Datum
Čtvrtek 30. 1. 2025 16.30–21.30
2 500
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M