Od ouška až po ocásek s Dominikem Unčovským vol. 2

Novinka

"Šéfkuchařské Oscary v Česku mají svého držitele. Vítězem národního kola nejprestižnější světové gastronomické soutěže Bocuse d’Or, které se letos u nás uskutečnilo vůbec poprvé, se stal Dominik Unčovský a jeho tým.

Jejich králík inspirovaný českou zabijačkou a bramborový trdelník byly v konkurenci ostatních jídel podle poroty nejlepší"

Přijďte se nechat inspirovat od Dominika Unčovského, se kterým si králíka nejen naporcujete ale také si ho připravíte na mnoho způsobů. A byť je králík velice težká disciplína, tak s Dominikem to zvládnete hravě. 

Co si připravíte?

  • Králík na smetaně v moderním pojetí, špekový trhanec
  • Králičí roláda ze hřbetu, králičí ledvinky, čerstvý špenát
  • Králičí rillettes, glazované šalotky
  • Bourání králíka (demo)
Kurz otevřen, zbývá 11 volných míst.
Středa 22. 5. 2024 16.30–20.30
2 990   (s DPH 21 %)
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

NEKONÁ SE V MAKRO AKADEMII
Místo konání: Náměstí práce 2523, Zlín

škola vaření Bistrotéka Valachy | Bistro valachy