Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?
Od ouška až po ocásek s Dominikem Unčovským vol. 2
"Šéfkuchařské Oscary v Česku mají svého držitele. Vítězem národního kola nejprestižnější světové gastronomické soutěže Bocuse d’Or, které se letos u nás uskutečnilo vůbec poprvé, se stal Dominik Unčovský a jeho tým.
Jejich králík inspirovaný českou zabijačkou a bramborový trdelník byly v konkurenci ostatních jídel podle poroty nejlepší"
Přijďte se nechat inspirovat od Dominika Unčovského, se kterým si králíka nejen naporcujete ale také si ho připravíte na mnoho způsobů. A byť je králík velice težká disciplína, tak s Dominikem to zvládnete hravě.
Co si připravíte?
- Králík na smetaně v moderním pojetí, špekový trhanec
- Králičí roláda ze hřbetu, králičí ledvinky, čerstvý špenát
- Králičí rillettes, glazované šalotky
- Bourání králíka (demo)
Kurz otevřen, zbývá 10 volných míst.
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více?
Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.
Cena kurzu zahrnuje:
NEKONÁ SE V MAKRO AKADEMII
Místo konání: Náměstí práce 2523, Zlín