Steaková úprava a techniky přípravy mas s Dominikem Unčovským

Novinka

"Šéfkuchařské Oscary v Česku mají svého držitele. Vítězem národního kola nejprestižnější světové gastronomické soutěže Bocuse d’Or, které se letos u nás uskutečnilo vůbec poprvé, se stal Dominik Unčovský a jeho tým.

Které techniky si vyzkoušíte?

  • Technika vaření ve vakuu (Sous-vide)
  • Grilování masa na ohni
  • Příprava masa v celku 


Připravíte si?

  • Květová špice, pečený morek, uzená bramborová kaše
  • Hovězí svíčková Tournedos Rossini (foie gras, lanýž černý), baby špenát
  • Vysoká roštěná RIB-EYE steak, kukuřice, chorizo, chedarová espuma
Kurz otevřen, zbývá 10 volných míst.
Čtvrtek 25. 4. 2024 16.30–20.30
3 300   (s DPH 21 %)
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Cena tohoto kurzu zahrnuje:

  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
  • Welcome drink od Sommelier Select
  • Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
  • Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Skutečně individuální péče lektora a personálu