Steaková úprava a techniky přípravy mas s Dominikem Unčovským
"Šéfkuchařské Oscary v Česku mají svého držitele. Vítězem národního kola nejprestižnější světové gastronomické soutěže Bocuse d’Or, které se letos u nás uskutečnilo vůbec poprvé, se stal Dominik Unčovský a jeho tým.
Které techniky si vyzkoušíte?
- Technika vaření ve vakuu (Sous-vide)
- Grilování masa na ohni
- Příprava masa v celku
Připravíte si?
- Květová špice, pečený morek, uzená bramborová kaše
- Hovězí svíčková Tournedos Rossini (foie gras, lanýž černý), baby špenát
- Vysoká roštěná RIB-EYE steak, kukuřice, chorizo, chedarová espuma
Kurz otevřen, zbývá 10 volných míst.
Čtvrtek 25. 4. 2024 16.30–20.30
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.
Cena tohoto kurzu zahrnuje:
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
- Welcome drink od Sommelier Select
- Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
- Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
- Certifikát o absolvování kurzu
- Skutečně individuální péče lektora a personálu