To nejlepší ze steaků s Dominikem Unčovským
Dominik Unčovský je náš 28-letý ambasador makro akademie. Dominik je výherce národního kola nejprestižnější gastronomické soutěže na světě, Bocuse d'Or.
Vyučil se v pražském kulinářském institutu pod Romanem Vaňkem, kterému také pomáhal při vydání několika kuchařek. Svou kariéru začínal v pražských restauracích La Bottega di Finestra, Sansho a restaurace Mánes. V zahraničí nabral spoustu zkušeností v hotelu A-ROSA Kitzbuhel*****, kde působil jako junior Sous Chef. Absolvoval stáž v jednom z nejprestižnějších hotelu v Indii Radisson Blu Plaza *****Mysore. Jeho poslední oceněním je objev roku v anketě Zlatý kuchař ČR.
Kurz "To nejlepší se steaků" je v makro akademii jedním z nejoblíbenějších. Kromě různých moderním i tradičních technik úpravy steaků se zde dozvíte, jak správně maso vybrat, zpracovat a přípravit pro zachování jeho kvality při finální tepelné úpravě.
Zažijete kurz, kde si chody užijete od jejich přípravy, správného servisu, až po společnou konzumaci v naší restauraci. To vše s veškerou péčí od našeho týmu servisu, který se postará o vaše pohodlí a skvělé pití po celou dobu trvání kurzu.