Unique Master Class with Ricardo de Lima - "Poultry in a modern cuisine"
The makro academy offers you a unique opportunity to look into the art of cooking and improve your own culinary skills, this time with the great Ricardo de Lima. Ricardo de Lima, an Italian chef originally from Brazil, worked for almost 6 years in Michelin-starred restaurants and held the position of Chef de Partiemá in the best restaurant in the world, Geranium in Copenhagen***.
He has also worked at Alchemist*** (the second most expensive restaurant in the world), Osteria Francescana** (Massimo Bottura) and is currently completing the prestigious Uccelin educational program, which is provided by the Michelin-starred restaurant Magdalena** in Switzerland. Do not hesitate and book your place on the course with Ricardo, which is dedicated to the topic "POULTRY IN A MODERN CONCEPT".
makro akademie vám nabízí jedinečnou možnost nahlédnout do kuchařského umění a zlepšit tak své vlastní kuliářské dovednosti, tentokrát se skvělým Ricardem de Lima. Italský kuchař, původem z Brazílie, Ricardo de Lima, pracoval téměř 6 let v michelinských restauracích. Zastával pozici Chef de Partie v nejlepší restauraci světa, v kodaňském Geraniu***. Působil také také v Alchemist*** (druhá nejdražší restaurace světa), Osteria Francescana** (Massimo Bottura) a právě v tomto čase dokončuje prestižní vzdělávací program Uccelin, který je grantovaný michelinskou restaurací Magdalena** ve Švýcarsku. Neváhejte a rezervujte si včas své místo na kurzu s Ricardem, který je věnován tématu "DRŮBEŽ V MODERNÍM POJETÍ".
KURZ JE VEDEN RICARDEM V ANGLICKÉM JAZYCE.