Vietnamská kuchyně s Kevinem Ngu

Novinka

Vietnamské chutě Kevinovi kolují krví a pokrmy vaří vždy od srdce. Nejvíce ho baví autentičnost a tradiční recepty, zároveň se ale snaží uspokojit poptávku evropských chutí a nebojí se experimentů. Kevin se může pyšnit zkušenosti z vyhlášených pražských i zahraničních asijských restaurací. Za zmínku určitě stojí asijská fusion restaurace SaSaZu nebo berlínská restaurace Nithan Thain. Nyní můžete jídlo od Kevina ochutnat v moderní pražské asijské restauraci Sia. Asijské menu této restaurace vychází z tradičních receptů, postupů a technologií, které jsou okořeněné nápady mezinárodního týmu šéfkuchaře Jiřího Štifta.

Jeden z receptů, který si připravíte, bude vepřový bůček Hanoj se solnou krustou - HEO GIÒN DA. Křupavost bůčku, svěžest papaya salátu, pikantnost ananas-chili dipu a sladkost soya omáčky nejlépe charakterizuje tento pokrm. Během přípravy chodu provoní kuchyň i takové ingredience jako badyán, skořice, koriandr, česnek nebo třeba máta.

Také si ještě připravíte tyto chody:

  • Wontonská polévka s krevetami a kuřecím masem
  • Lumpia roll s hovězím masem, tamarindová omáčka
Kurz otevřen, zbývá 13 volných míst.
Čtvrtek 21. 3. 2024 16.30–21.00
3 000   (s DPH 21 %)
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Cena tohoto kurzu zahrnuje:

  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
  • Welcome drink od Sommelier Select
  • Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
  • Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Skutečně individuální péče lektora a personálu