Vietnamská kuchyně s Kevinem Ngu
Vietnamské chutě Kevinovi kolují krví a pokrmy vaří vždy od srdce. Nejvíce ho baví autentičnost a tradiční recepty, zároveň se ale snaží uspokojit poptávku evropských chutí a nebojí se experimentů. Kevin se může pyšnit zkušenosti z vyhlášených pražských i zahraničních asijských restaurací. Za zmínku určitě stojí asijská fusion restaurace SaSaZu nebo berlínská restaurace Nithan Thain. Nyní můžete jídlo od Kevina ochutnat v moderní pražské asijské restauraci Sia. Asijské menu této restaurace vychází z tradičních receptů, postupů a technologií, které jsou okořeněné nápady mezinárodního týmu šéfkuchaře Jiřího Štifta.
Jeden z receptů, který si připravíte, bude vepřový bůček Hanoj se solnou krustou - HEO GIÒN DA. Křupavost bůčku, svěžest papaya salátu, pikantnost ananas-chili dipu a sladkost soya omáčky nejlépe charakterizuje tento pokrm. Během přípravy chodu provoní kuchyň i takové ingredience jako badyán, skořice, koriandr, česnek nebo třeba máta.
Také si ještě připravíte tyto chody:
- Wontonská polévka s krevetami a kuřecím masem
 - Lumpia roll s hovězím masem, tamarindová omáčka
 
Cena kurzu zahrnuje:
Cena tohoto kurzu zahrnuje:
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
 - Welcome drink od Sommelier Select
 - Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
 - Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
 - Certifikát o absolvování kurzu
 - Skutečně individuální péče lektora a personálu