Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Vietnamská kuchyně s Kevinem Ngu - jiného ražení

Vietnamské chutě Kevinovi kolují krví a pokrmy vaří vždy od srdce. Nejvíce ho baví autentičnost a tradiční recepty, zároveň se ale snaží uspokojit poptávku evropských chutí a nebojí se experimentů. Kevin se může pyšnit zkušenosti z vyhlášených pražských i zahraničních asijských restaurací. Za zmínku určitě stojí asijská fusion restaurace SaSaZu nebo berlínská restaurace Nithan Thain. Nyní můžete jídlo od Kevina ochutnat v moderní pražské asijské restauraci Sia. Asijské menu této restaurace vychází z tradičních receptů, postupů a technologií, které jsou okořeněné nápady mezinárodního týmu šéfkuchaře Jiřího Štifta.

Jeden z receptů, který si připravíte, bude vepřový bůček Hanoj se solnou krustou - HEO GIÒN DA. Křupavost bůčku, svěžest papaya salátu, pikantnost ananas-chili dipu a sladkost soya omáčky nejlépe charakterizuje tento pokrm. Během přípravy chodu provoní kuchyň i takové ingredience jako badyán, skořice, koriandr, česnek nebo třeba máta.

Jaké další chody si připravíte?

  • Gyoza knedlíčky plněné vepřovým masem se sečuánskou omáčkou
  • Miso Ramen s wonton knedlíčky
Číst více o kurzu
Kurz otevřen, zbývá 16 volných míst.
Datum
Úterý 22. 10. 2024 16.30–21.00
3 000
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Cena kurzu zahrnuje:

Cena tohoto kurzu zahrnuje:

  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
  • Welcome drink od Sommelier Select
  • Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
  • Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Skutečně individuální péče lektora a personálu

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M