Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Náš nejúspěšnější kurz "Steaky s Dominikem" je opět tady!!!

Dominik Unčovský, člen týmu makro akademie, její ambasador a vítěz národního kola nejprestižnější gastronomické soutěže na světě, Bocuse d'Or
Vyučil se v pražském kulinářském institutu pod vedením Romana Vaňka, kterému mmj pomáhal při vydání několika kuchařek. Svou kariéru začínal v pražských restauracích La Bottega di Finestra, Sansho a restaurace Mánes. Dominik nasbíral spoustu zkušeností při svém působení v zahraničí, například v hotelu A-ROSA Kitzbuhel*****, kde působil jako junior Sous Chef. Absolvoval stáž v jednom z nejprestižnějších hotelů v Indii, Radisson Blu Plaza *****Mysore. Jeho dalším získaným oceněním je objev roku v anketě Zlatý kuchař ČR.

Kurz "To nejlepší se steaků" je v makro akademii jedním z nejoblíbenějších. Kromě různých typů moderních i tradičních technik úpravy steaků se zde například dozvíte, jak správně maso vybrat, zpracovat a správně připravit pro co nejlepší chuťový zážitek. 

Zažijete kurz, kde si chody užijete od jejich přípravy, správného servisu, až po společnou konzumaci v naší restauraci. To vše s veškerou péčí od našeho týmu servisu, který se postará o vaše pohodlí a skvělé pití po celou dobu trvání kurzu.
 

Které techniky si vyzkoušíte?

  • Technika vaření ve vakuu (Sous-vide)
  • Grilování masa na ohni
  • Příprava masa v celku 


Připravíte si:

  • Květová špice, pečený morek, uzená bramborová kaše
  • Hovězí svíčková Tournedos Rossini (foie gras, lanýž černý), baby špenát
  • Vysoká roštěná RIB-EYE steak, kukuřice, chorizo, chedarová espuma
Nejsou volná místa.
Datum
Úterý 18. 2. 2025 16.30–22.30
3 000
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M