Náš nejúspěšnější kurz "Steaky s Dominikem" je opět tady!!!
Dominik Unčovský, člen týmu makro akademie, její ambasador a vítěz národního kola nejprestižnější gastronomické soutěže na světě, Bocuse d'Or.
Vyučil se v pražském kulinářském institutu pod vedením Romana Vaňka, kterému mmj pomáhal při vydání několika kuchařek. Svou kariéru začínal v pražských restauracích La Bottega di Finestra, Sansho a restaurace Mánes. Dominik nasbíral spoustu zkušeností při svém působení v zahraničí, například v hotelu A-ROSA Kitzbuhel*****, kde působil jako junior Sous Chef. Absolvoval stáž v jednom z nejprestižnějších hotelů v Indii, Radisson Blu Plaza *****Mysore. Jeho dalším získaným oceněním je objev roku v anketě Zlatý kuchař ČR.
Kurz "To nejlepší se steaků" je v makro akademii jedním z nejoblíbenějších. Kromě různých typů moderních i tradičních technik úpravy steaků se zde například dozvíte, jak správně maso vybrat, zpracovat a správně připravit pro co nejlepší chuťový zážitek.
Zažijete kurz, kde si chody užijete od jejich přípravy, správného servisu, až po společnou konzumaci v naší restauraci. To vše s veškerou péčí od našeho týmu servisu, který se postará o vaše pohodlí a skvělé pití po celou dobu trvání kurzu.
Které techniky si vyzkoušíte?
- Technika vaření ve vakuu (Sous-vide)
- Grilování masa na ohni
- Příprava masa v celku
Připravíte si:
- Květová špice, pečený morek, uzená bramborová kaše
- Hovězí svíčková Tournedos Rossini (foie gras, lanýž černý), baby špenát
- Vysoká roštěná RIB-EYE steak, kukuřice, chorizo, chedarová espuma