Steaky, steaky a ještě jednou steaky s Dominikem Unčovským
Steakový kurz s Dominikem Unčovským – zážitek pro všechny milovníky masa!
Připravte se na jedinečný kulinářský zážitek! Steakový kurz pod vedením Dominika Unčovského patří v Makro akademii k těm nejoblíbenějším — a není se čemu divit. Naučíte se nejen moderní i tradiční techniky přípravy steaků, ale také to, jak vybrat to nejlepší maso, správně ho zpracovat a připravit tak, aby byl výsledný chuťový zážitek naprosto dokonalý.
Kdo vás kurzem provede?
Dominik Unčovský je špičkový kuchař, ambasador Makro akademie a vítěz národního kola prestižní soutěže Bocuse d’Or. Své kulinářské umění zdokonaloval pod vedením Romana Vaňka a podílel se na vydání několika jeho kuchařek. Má za sebou působení v předních pražských restauracích La Bottega di Finestra, Sansho a restauraci Mánes. Cenné zkušenosti sbíral i v zahraničí — jako Junior Sous Chef v pěti-hvězdičkovém hotelu A-ROSA Kitzbühel nebo při stáži v luxusním indickém hotelu Radisson Blu Plaza Mysore. Za své umění si vysloužil titul Objev roku v anketě Zlatý kuchař ČR.
Co vás čeká?
Zažijete kurz, kde si vychutnáte každý krok – od přípravy pokrmů přes jejich profesionální servis až po společnou večeři v naší restauraci. O vaše pohodlí i skvělý výběr nápojů se po celou dobu postará náš tým.
Které techniky si vyzkoušíte?
- Technika vaření ve vakuu (Sous-vide)
- Grilování masa na ohni
- Příprava masa v celku