Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Steaky, steaky a ještě jednou steaky s Dominikem Unčovským

Steakový kurz s Dominikem Unčovským zážitek pro všechny milovníky masa!

Připravte se na jedinečný kulinářský zážitek! Steakový kurz pod vedením Dominika Unčovského patří v Makro akademii k těm nejoblíbenějším — a není se čemu divit. Naučíte se nejen moderní i tradiční techniky přípravy steaků, ale také to, jak vybrat to nejlepší maso, správně ho zpracovat a připravit tak, aby byl výsledný chuťový zážitek naprosto dokonalý.

Kdo vás kurzem provede?

Dominik Unčovský je špičkový kuchař, ambasador Makro akademie a vítěz národního kola prestižní soutěže Bocuse d’Or. Své kulinářské umění zdokonaloval pod vedením Romana Vaňka a podílel se na vydání několika jeho kuchařek. Má za sebou působení v předních pražských restauracích La Bottega di Finestra, Sansho a restauraci Mánes. Cenné zkušenosti sbíral i v zahraničí — jako Junior Sous Chef v pěti-hvězdičkovém hotelu A-ROSA Kitzbühel nebo při stáži v luxusním indickém hotelu Radisson Blu Plaza Mysore. Za své umění si vysloužil titul Objev roku v anketě Zlatý kuchař ČR.

Co vás čeká?

Zažijete kurz, kde si vychutnáte každý krok – od přípravy pokrmů přes jejich profesionální servis až po společnou večeři v naší restauraci. O vaše pohodlí i skvělý výběr nápojů se po celou dobu postará náš tým.

Které techniky si vyzkoušíte?

  • Technika vaření ve vakuu (Sous-vide)
  • Grilování masa na ohni
  • Příprava masa v celku 
Nejsou volná místa.
Datum
Úterý 29. 4. 2025 16.00–21.00
3 500
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M