Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

To nejlepší ze steaků s Dominikem Unčovským

Dominik Unčovský je náš 28-letý ambasador makro akademie. Dominik je výherce národního kola nejprestižnější gastronomické soutěže na světě, Bocuse d'Or
Vyučil se v pražském kulinářském institutu pod Romanem Vaňkem, kterému také pomáhal při vydání několika kuchařek. Svou kariéru začínal v pražských restauracích La Bottega di Finestra, Sansho a restaurace Mánes. V zahraničí nabral spoustu zkušeností v hotelu A-ROSA Kitzbuhel*****, kde působil jako junior Sous Chef. Absolvoval stáž v jednom z nejprestižnějších hotelu v Indii Radisson Blu Plaza *****Mysore. Jeho poslední oceněním je objev roku v anketě Zlatý kuchař ČR.

Kurz "To nejlepší se steaků" je v makro akademii jedním z nejoblíbenějších. Kromě různých moderním i tradičních technik úpravy steaků se zde dozvíte, jak správně maso vybrat, zpracovat a přípravit pro zachování jeho kvality při finální tepelné úpravě. 

Zažijete kurz, kde si chody užijete od jejich přípravy, správného servisu, až po společnou konzumaci v naší restauraci. To vše s veškerou péčí od našeho týmu servisu, který se postará o vaše pohodlí a skvělé pití po celou dobu trvání kurzu.
 

Které techniky si vyzkoušíte?

  • Technika vaření ve vakuu (Sous-vide)
  • Grilování masa na ohni
  • Příprava masa v celku 


Připravíte si:

  • Květová špice, pečený morek, uzená bramborová kaše
  • Hovězí svíčková Tournedos Rossini (foie gras, lanýž černý), baby špenát
  • Vysoká roštěná RIB-EYE steak, kukuřice, chorizo, chedarová espuma
Kurz otevřen, zbývá 12 volných míst.
Datum
Čtvrtek 7. 11. 2024 16.30–22.30
3 500
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M