Řadit podle:
Vybrat den

Humr, mušle a tataráky z ryb

V tomto kurzu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jakými způsoby lze zpracovávat humra, jak na Bisque, jak zpracovávat mušle, a také si připravíme několik tataráků z ryb. U hotových…

Jak na nejlepší kávu

Zákazníci vyžadují kvalitně připravenou kávu i v restauracích, nejen v kavárnách. Přesvědčte je, že ve vaší restauraci mohou svoji návštěvu zakončit tečkou v podobě výtečné kávy. Naučíme vás, že…

Ryby a jejich využití v institucionálním stravování

Praktický seminář pro personál nejen školních jídelen zaměřený na zvládnutí kulinářských technik  zbožíznalství, výživové hodnoty a spoustu dalšího... Hlavním tématem jsou ryby a jejich…

Sous - Vide úpravy zeleniny a mas

Vaření metodou sous-vide - vaření v nízkých teplotách   Během kurzu budeme pracovat s různými vakuovacími stroji a stroji na sous-vide od různých výrobců. Podíváme se na všechny jejich…

Studená kuchyně s Radkem Davidem

Radek David začal jako brigádník v hotelu Hilton. Dnes, o 25 let později, je Executive chefem a mentorem kuchařů ve 3 restauracích v ČR a 7 restauracích na Ukrajině. Mezitím získával zkušenosti…