Úvodní stránka
Kurzy
Humr, mušle a tataráky z ryb
V tomto kurzu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jakými způsoby lze zpracovávat humra, jak na Bisque, jak zpracovávat mušle, a také si připravíme několik tataráků z ryb.
U hotových…
Doporučujeme
Jan Horký "Moderní studená kuchyně"
Honza Horký
"Gastronomie je kultura národa a já se tu kulturu snažím rozvíjet a předávat další generaci, aby se zachovala"
2 * kuchař roku
Absolvent kurzu Francouzské…
Luštěniny ve školní jídelně
Praktický kurz určený pro personál školních jídelen. Na jednotlivých stanovištích budou využívány různé formy luštěnin a výrobků z luštěnin do polévek, hlavních chodů, salátů, dezertů a pomazánek.…
Doporučujeme
Restaurační dezerty s Vladem Rasnyym
VLAD RYASNYY
cukrářský nadšenec, experimentátor a v neustálý hledač perfekcionismu.
Během svého studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Bráníku si prošel nemalým množstvím…
Akce
S Dominikem a Davidem za grilem
Zahajte grilovací sezónu v makro akademii
Dominik Unčovský a David Izák
mladý nadějný šéfkuchař a ikona grilování
nadšenci do všeho, co se týká grilu, BBQ a ohně:)
Kdo jiný…