Řadit podle:
Vybrat den

Humr, mušle a tataráky z ryb

V tomto kurzu se dozvíte informativní a interaktivní formou, jakými způsoby lze zpracovávat humra, jak na Bisque, jak zpracovávat mušle, a také si připravíme několik tataráků z ryb. U hotových…
Doporučujeme

Jan Horký "Moderní studená kuchyně"

Honza Horký "Gastronomie je kultura národa a já se tu kulturu snažím rozvíjet a předávat další generaci, aby se zachovala" 2 * kuchař roku Absolvent kurzu Francouzské…

Luštěniny ve školní jídelně

Praktický kurz určený pro personál školních jídelen. Na jednotlivých stanovištích budou využívány různé formy luštěnin a výrobků z luštěnin do polévek, hlavních chodů, salátů, dezertů a pomazánek.…
Doporučujeme

Restaurační dezerty s Vladem Rasnyym

VLAD RYASNYY cukrářský nadšenec, experimentátor a v neustálý hledač perfekcionismu. Během svého studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Bráníku si prošel nemalým množstvím…
Akce

S Dominikem a Davidem za grilem

Zahajte grilovací sezónu v makro akademii   Dominik Unčovský a David Izák mladý nadějný šéfkuchař a ikona grilování nadšenci do všeho, co se týká grilu, BBQ a ohně:) Kdo jiný…