Jak na drůbež s Dominikem Unčovským
Pozvánka na kulinářský kurz: Jak na drůbež s Dominikem Unčovským
Přijměte naše srdečné pozvání na exkluzivní kurz „Jak na drůbež“, který povede Dominik Unčovský, ambasador Makro Akademie a vítěz národního kola soutěže Bocuse d’Or 2023.
Dominik sdílí své bohaté zkušenosti z prestižních gastronomických stáží (Rakousko, Indie) i z finálových kol Bocuse d’Or Europe. Pozve Vás na cestu, kde spojí tradiční i moderní techniky přípravy drůbeže s důrazem na chuť, preciznost a inovaci.
Co se naučíte:
-
Základní i pokročilé techniky zpracování různého drůbežího masa
-
Využití sezónních a lokálních surovin
-
Inspirace z michelinské i mezinárodně oceněné kuchyně
-
Rady pro efektivitu i prezentaci pokrmů
Kurz je vhodný pro profesionální kuchaře i vášnivé amatérské kuchaře, kteří chtějí posunout své dovednosti a získat inspiraci od šéfa, jehož cesta je inspirací v oboru.