Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Jak na drůbež s Dominikem Unčovským

Pozvánka na kulinářský kurz: Jak na drůbež s Dominikem Unčovským

Přijměte naše srdečné pozvání na exkluzivní kurz „Jak na drůbež“, který povede Dominik Unčovský, ambasador Makro Akademie a vítěz národního kola soutěže Bocuse d’Or 2023.

Dominik sdílí své bohaté zkušenosti z prestižních gastronomických stáží (Rakousko, Indie) i z finálových kol Bocuse d’Or Europe. Pozve Vás na cestu, kde spojí tradiční i moderní techniky přípravy drůbeže s důrazem na chuť, preciznost a inovaci.

Co se naučíte:

  • Základní i pokročilé techniky zpracování různého drůbežího masa

  • Využití sezónních a lokálních surovin

  • Inspirace z michelinské i mezinárodně oceněné kuchyně

  • Rady pro efektivitu i prezentaci pokrmů

Kurz je vhodný pro profesionální kuchaře i vášnivé amatérské kuchaře, kteří chtějí posunout své dovednosti a získat inspiraci od šéfa, jehož cesta je inspirací v oboru.

Kurz otevřen, zbývá 520 volných míst.
Datum
Středa 10. 9. 2025 16.30–22.30
2 000
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M