Zajímá vás více praktické školení? Máte už nějaké zkušenosti s přípravou kávy? Nebo se vám zkrátka líbí malovaná cappuccina?

V průběhu čtyř hodin se dozvíte spoustu informací o kávě, o jejím pěstování - sklízení - zpracování - pražení - skladování a konečně o přípravě. Naučíte se našlehat mléko do dokonalé mikro pěny, která je nutná pro přípravu latte art. Po zvládnutí šlehání se naučíte základní techniky, díky kterým zvládnete namalovat i labuť. 

A nakonec pro vás mám nachystaný malý milk battle s ostatními účastníky kurzu. Budete hrát o balíček kávy, což je pořádná motivace. 

KURZ V BODECH

  • Pěstování - sklizeň - zpracování - pražení - skladování kávy
  • Chyby při šlehání, správné šlehání mléka, work flow při práci
  • Rozdělení mléčných espresso based nápojů
  • Základní latte art vzory, pomůcky pro přípravu latte art
  • Techniky latte art, typy konviček
  • Trénink dělá mistry
Číst více o kurzu
Kurz otevřen, zbývají 2 volná místa.
Datum
Pondělí 8. 4. 2024 09.30–14.30
2 200
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Cena kurzu zahrnuje:

Cena tohoto kurzu zahrnuje:

  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
  • Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
  • Oběd formou servírovaného tříchodového menu
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Skutečně individuální péče lektora a personálu

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M