Kurz otevřen, zbývá 20 volných míst.
Datum
Čtvrtek 30. 10. 2025 16.30–21.30
2 500
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Cena kurzu zahrnuje:

Vlad Ryasny je cukrářský nadšenec a experimentátor, který neúnavně vylepšuje a inovuje cukrářské receptury, aby je maximálně přiblížil k dokonalosti.
Prošel praxí v několika předních pražských podnicích. Působil například u italského cukráře Daniela Combi v podnicích La Bottega a La Cucina. Později zastával pozici zástupce Ivety Fabešové v IF Café. Současně vedl kurzy v cukrářské akademii IPPA, kde se setkal s cukráři z celého světa a asistoval u jejich lekcí. Zkušenosti nabral také v rámci cukrářských kurzů u vyhlášených mistrů oboru, za kterými cestoval po Evropě. Nyní je aplikuje při vytváření svých vlastních receptur. Díky svým soutěžním úspěchům se stal reprezentantem Juniorského národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a účastnil se světových soutěží v gastronomii. Aktuálně je členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a nadále reprezentuje Česko na gastronomických kláních.
Vlad je také zakladatelem značky Sugar Life, jež se zaměřuje na výrobu gurmánských sladkostí – džemů, karamelů, nugátů, ořechových pomazánek a makronek, jejichž vylepšenou recepturu vyvíjel od roku 2019.


A jaké receptury konkrétně budete na kurzu připravovat ? 

  • - Arašídové cookies se slaným karamelem 

    - Pavlova roláda s tropickým ovovcem a philadelphií 

    - Čokoládový dort s moelleux z mascarpone

Zažijete kurz, kde si chody užijete od jejich přípravy, správného servisu, až po společnou konzumaci v naší restauraci. To vše s veškerou péčí od našeho týmu servisu, který se postará o vaše pohodlí a skvělé pití po celou dobu trvání kurzu.
Kurz je vhodný pro odbornou i laickou veřejnost a všechny, kdo chtějí své kulinářské a cukrářšké umění posouvat stále dopředu. 

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M