Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Příprava předkrmu z tradičních českých surovin s Kristínou Nemčkovou – kurz v rámci MCGF

Zajímá vás podnikání v gastronomii? Zeptejte se jednoho z lídrů v tomto oboru. Kurz je určen pouze pro návštěvníky Makro Czech Gastro Festu s platnou vstupenkou. MAKRO CZECH GASTRO FEST

Pstruh, cibule, lesní houby a kopr. Pro Česko tradiční suroviny zpracované do nevšedního předrkmu mladou kuchařkou Kristínou Nemčkovou. Poznat ji můžete jako nejmladší MasterChef výherkyni ve světě vůběc.
Dnes zastává pozici Sous Chef v dánské třimichelinské  restauraci Geranium. 

Co si ukážeme? - Jak zopracovat celou rybu bez zbytků - příprava ryby bez tepelné úpravy, houby a zálivka - cibulová pěna. 

Vstupenky na MCGF naleznete zde: MAKRO CZECH GASTRO FEST 

    Kurz v současné době nenabízí žádné termíny.
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M