Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?
Workshop s Václavem Fričem - česká zabijačka
V České republice se za jeden rok uskuteční přes 350 tisíc domácích zabijaček, což při hmotnosti prasete přes 100 kg představuje značné, a rozhodně nezanedbatelné množství masa. Domácí zabijačka patří mezi staré slavnosti a obvykle se koná v období od prosince do března. Na domácí zabijačku musíme předem objednat řezníka a připravit vše potřebné.
My jsme toto téma pojali trošku "jinou formou" a připravili jsme si pro Vás zabijačku s Václavem Fričem.
Přijďte si s námi užít workshop, na kterém si připravíte jitrnice, jelítka, prejt, tlačenku, vejmrdu, ovar a nebo třeba buchtu do prejtu!
PS: Pilsner bude!
Kurz otevřen, zbývá 6 volných míst.
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více?
Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.
Cena kurzu zahrnuje:
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
- Welcome drink od Sommelier Select
- Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
- Pilsner na čepu
- Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
- Certifikát o absolvování kurzu
- Skutečně individuální péče lektora a personálu