Jak na čokoládu s Vladem Ryasnyym
Milujete čokoládu ? My v makro akademi určitě ano !
Chcete se zdokonalit v přípravě a využití čokolády ve svém kulinářském umění nebo si prostě "jen" užít sladké odopoledne ?
Zarezervujte si včas místo na kurzu s Vladem Rasnyym, který tentokrát zvolil čokoládu, jaké hlavní téma kurzu.
Vlad Ryasny je cukrářský nadšenec a experimentátor, který neúnavně vylepšuje a inovuje cukrářské receptury, aby je maximálně přiblížil k dokonalosti.
Prošel praxí v několika předních pražských podnicích. Působil například u italského cukráře Daniela Combi v podnicích La Bottega a La Cucina. Později zastával pozici zástupce Ivety Fabešové v IF Café. Současně vedl kurzy v cukrářské akademii IPPA, kde se setkal s cukráři z celého světa a asistoval u jejich lekcí. Zkušenosti nabral také v rámci cukrářských kurzů u vyhlášených mistrů oboru, za kterými cestoval po Evropě. Nyní je aplikuje při vytváření svých vlastních receptur. Díky svým soutěžním úspěchům se stal reprezentantem Juniorského národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a účastnil se světových soutěží v gastronomii. Aktuálně je členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a nadále reprezentuje Česko na gastronomických kláních.
Vlad je také zakladatelem značky Suga Life, jež se zaměřuje na výrobu gurmánských sladkostí – džemů, karamelů, nugátů, ořechových pomazánek a makronek, jejichž vylepšenou recepturu vyvíjel od roku 2019.
A jaké receptury konkrétně budete na kurzu připravovat ?
- Čokoládové lanýže (4 druhy)
- Čokoládové cookies se solí, čokoládovým karamelem a karamelizované pekany + horká čokoláda
- Čokoládové brownies s malinou a pepřem timut
- Nama čokoláda
Zažijete kurz, kde si chody užijete od jejich přípravy, správného servisu, až po společnou konzumaci v naší restauraci. To vše s veškerou péčí od našeho týmu servisu, který se postará o vaše pohodlí a skvělé pití po celou dobu trvání kurzu.
Kurz je vhodný pro odbornou i laickou veřejnost a všechny, kdo chtějí své kulinářské a cukrářšké umění posouvat stále dopředu.