Kurz francouzské kuchyně vol. 2 s Markem Lojdou
Marek Lojda je Senior Ambassadorem makro akademie od minulého roku. Kuchařina je jeho posláním a zároveň velkou vášní. Zkušenosti sbíral nejen v ČR, ale i v zahraničí. Například v restauraci Paloma, v Mougines ve Francii, získal s týmem, ve kterém pracoval jako sous chef, druhou Michelinskou hvězdu. Jeho silnou stránkou jsou výrazné chutě jídel, omáčky, příprava ryb a korýšů.
Co si připravíte?
-
Ústřice Fine de claire s omáčkou z okurek a jablek Granny Smith
-
Filet ze Štítníka obecného, celerové pyré, prosecco pěna a fenyklový salát.
-
Mandlové créme brullé s lesním ovocem
Kurz otevřen, zbývá 11 volných míst.
Úterý 21. 5. 2024 16.30–20.30
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.
NEKONÁ SE V MAKRO AKADEMII
Místo konání: Náměstí práce 2523, Zlín