Kurz francouzské kuchyně vol. 2 s Markem Lojdou

Novinka

Marek Lojda je Senior Ambassadorem makro akademie od minulého roku. Kuchařina je jeho posláním a zároveň velkou vášní. Zkušenosti sbíral nejen v ČR, ale i v zahraničí. Například v restauraci Paloma, v Mougines ve Francii,  získal s týmem, ve kterém pracoval jako sous chef, druhou Michelinskou hvězdu. Jeho silnou stránkou jsou výrazné chutě jídel, omáčky, příprava ryb a korýšů.

Co si připravíte?

  • Ústřice Fine de claire s omáčkou z okurek a jablek Granny Smith

  • Filet ze Štítníka obecného, celerové pyré, prosecco pěna a fenyklový salát.

  • Mandlové créme brullé s lesním ovocem

Kurz otevřen, zbývá 11 volných míst.
Úterý 21. 5. 2024 16.30–20.30
2 990   (s DPH 21 %)
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

NEKONÁ SE V MAKRO AKADEMII
Místo konání: Náměstí práce 2523, Zlín

skola vareni | Bistro valachy