Moderní italská kuchyně s Marcem Giampaoli
Marco Giampaoli je zkušený a talentovaný šéfkuchař s vášní pro italskou gastronomii. S více než 15 lety praxe v prestižních restauracích po celém světě, Marco přináší do každého pokrmu svou kreativitu a důraz na autentické chutě. Jeho specialitou je využití čerstvých surovin a moderní interpretace tradičních italských receptů. Pod jeho vedením se každé jídlo stává jedinečným kulinářským zážitkem, který potěší i ty nejnáročnější gurmány.
Při kurzu „Moderní italská kuchyně s Marcem Giampaoli“ si společně s Marcem připravíte tyto recepty:
- Canederli Tirolesi, Speck, fonduta di Fontina DOP / Tirolské knedlíčky, Speck, fonduta ze sýru Fontina DOP
- Branzino, ragu di verdura, emulsione al burro e cozze / Mořksý vlk, zeleninové ragu, máslová emulze ze slávek
- Semifreddo di mandorle, zabayone al franciacorta /Mandlové semifreddo, zabayone s franciacortou
Tento kurz je vhodný pro odbornou i laickou veřejnost a všechny, kdo se chtějí ve svém kulinářském umění posouvat stále dál. Učit se využívat různé technologie a postupy, které nejen že ulehčí práci při přípravě, ale dodají pokrmům nový rozměr chutí.