Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Tomáš Černý a jeho úpravy mořských ryb

Tomáš se vyučil kuchařem v Praze ve známém hotelu Ambassador. Své první jídlo, oblíbený segedínský guláš, připravoval už ve dvanácti letech. Ve svém profesním životě měl velké štěstí na lidi, kteří ho vedli, učili a inspirovali. Ať už jde o charismatického Vito Mollicu (první šéfkuchař Hotelu Four Seasons v Praze, který nemalým dílem přispěl k získání michelinské hvězdy pro restauraci Allegro) nebo restauratéra Riccarda Lucqueho, který mu s důvěrou svěřil vedení kuchyně v restauraci La Finestra in Cucina. Z Finestry, kde Tomáš působil od prvního dne, se za sedm let stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v Praze.

Tomáš je zkušený lektor kurzů, jak pro nadšence, tak pro profesionály. Sám se ve svém oboru neustále vzdělává a v minulosti sbíral zkušenosti na zahraničních stážích a školách vaření.
Cenná byla pro jeho profesní rozvoj také blízká spolupráce a přátelství s úspěšnými šéfkuchaři a držiteli michelinských hvězd, jako jsou Stefano Ciotti, Lucco Pompili, Moreno Cedroni, Chris Arkadieff či Riccardo Agostini. 
V listopadu 2021 byla jeho restaurace „Dejvická 34“ zařazena do Michelinského průvodce restauracemi a obdržela ocenění BIB GOURMAND (výjimečné jídlo za rozumnou cenu). 
Tomáš přes dvacet let spolupracoval s velkými italskými šéfkuchaři, je tedy nasnadě, že inklinuje k oblíbené italské kuchyni.

V kurzu v makro akademii se Tomáš,  konkrétně zaměří na téma "mořské ryby". Zažijete kurz, kde si chody užijete od jejich přípravy, správného servisu, až po společnou konzumaci v naší restauraci. To vše s veškerou péčí od našeho týmu servisu, který se postará o vaše pohodlí a skvělé pití po celou dobu trvání kurzu.

Kurz otevřen, zbývají 3 volná místa.
2 500
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Naposledy prohlížené kurzy (2)

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M