Dominik Unčovský, člen týmu makro akademie, její ambasador a vítěz národního kola nejprestižnější gastronomické soutěže na světě, Bocuse d'Or
Vyučil se v pražském kulinářském institutu pod vedením Romana Vaňka, kterému mmj pomáhal při vydání několika kuchařek. Svou kariéru začínal v pražských restauracích La Bottega di Finestra, Sansho a restaurace Mánes. Dominik nasbíral spoustu zkušeností při svém působení v zahraničí, například v hotelu A-ROSA Kitzbuhel*****, kde působil jako junior Sous Chef. Absolvoval stáž v jednom z nejprestižnějších hotelů v Indii, Radisson Blu Plaza *****Mysore. Jeho dalším získaným oceněním je objev roku v anketě Zlatý kuchař ČR.

Kurz otevřen, zbývá 25 volných míst.
Datum
Čtvrtek 29. 5. 2025 16.30–22.30
2 500
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M