Základy české kuchyně s Jitkou Ulihrachovou
Bez pořádných základů to prostě nejde!
A kdo jiný než Jitka Ulihrachová, která vyškolila generace kuchařů, by je dokázal předat lépe?
Jitka Ulihrachová — energická dáma s mnohaletou praxí ve svém oboru. Práce v gastronomii a školství je posláním, kterému zasvětila celý svůj život. Široká odborná veřejnost ji zná jako dlouholetou mistrovou odborného výcviku v hotelu InterContinental Prague. S Makro akademií je spojena od jejího vzniku. Její odborné a technologické znalosti i neutuchající energie jsou velkou inspirací pro nemalou část české gastro scény.
Využijte této skvělé příležitosti a přijďte na kurz Základy české kuchyně s Jitkou Ulihrachovou. Naučíte se, jak připravit dokonalou omáčku, kachnu nebo šťávu k masu. Bez těchto základů se totiž neobejdete — ať už jste profesionál, nebo se chcete blýsknout před přáteli a rodinou u nedělního oběda.
Náplň kurzu:
- Základy přípravy českých klasických omáček
- Techniky přípravy kachny a ryby
- Jak jednoduše připravit báječnou šťávu k masu
- Jednoduchý a zdravý dezert na závěr
Cena kurzu zahrnuje: