Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?
Galavečeře Chefs' dinner, 9. ročník
GALAVEČEŘE V HVĚZDÉM PODÁNÍ
- Welcome drink
Sommelier Select Sekt, brut, Česká republika - Vojtěch Petržela - Sous chef Výčep Korunní
Rak & Roll, kyselý fenykl, červený rybíz, kopr
Sauvignon Blanc Claus Jacobs, Německo - Miluše Makó - Executive chef GreenTable
Tatarák z pečených rajčat, fermentovaný celer, olivová majonéza, batátová kroketa
Côtes du Rhone Rouge, Francie - Jitka Ulihrachová - Head chef makro akademie
Pošírované jarní kuře, opečená krupicová kaše, křupavá zelenina
Bohemia Select Prestige, Česká republika - Jakub Horák - Mistr světa v 10. ročníku Washoku World Challenge
Pstruh, Beurre blanc, Saké, mrkev, kaviár
Bohemia Select Prestige, Česká republika - Martin Svatek - Executive chef Mace restaurant
Pečená hovězí roštěná s omáčkou z Foie gras, cognac, croissant, jelítkové pyré, karotka, kadeřávek, želé ze svařeného vína
Picco Bello Primitivo, Itálie - Anna Marvanová - Pastry chef HF Pastry Academy
Dortík s rybízovým crémeux a mousse z karamelové čokolády, perníkový korpus
Karamelová ganache s foie gras a perníková zmrzlina
Choux s krémem z foie gras, růžový pepř a černý rybíz
Niepoort Ruby Porto, Portugalsko
Přijměte pozvání na již tradiční večer pod taktovkou těch nejlepších ve svém oboru.
- Šest hvězd
- Šest originálních servírovaných chodů
Kurz v současné době nenabízí žádné termíny.
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více?
Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.
Cena kurzu zahrnuje:
Harmonogram:
- 17:30 hod. příchod hostů a welcome drink
- 18:00 hod. zahájení galavečeře
- 23:00 hod. ukončení večera
Dress code: SMART CASUAL
Na galavečeři se můžete registrovat na webu do vyprodání míst. Počet míst je omezen.
Kontaktní email: jan.gavenda@makro.cz, filip.polansky@makro.cz