Jak na nejlepší čerstvou pastu s Marcem Giampaoli
Marco Giampaoli je zkušený a talentovaný šéfkuchař s vášní pro italskou gastronomii. S více než 15 lety praxe v prestižních restauracích po celém světě, Marco přináší do každého pokrmu svou kreativitu a důraz na autentické chutě. Jeho specialitou je využití čerstvých surovin a moderní interpretace tradičních italských receptů. Pod jeho vedením se každé jídlo stává jedinečným kulinářským zážitkem, který potěší i ty nejnáročnější gurmány.
Při kurzu „Jak na nejlepší čerstvou pastu s Marcem Giampaoli“ se dozvíte se cenné rady na téma „pasta“ a společně s Marcem si připravíte tyto recepty:
-
Tagliolini con ragu di mare/ Tagliolini s mořským ragu
-
Classico raviolo al roso d’uovo, salvia, burro e parmiggiano reggiano / Klasická raviola s tekutým žloutkem, šalvěj, máslo, Parmigiano reggiano
-
Gnocchi di patate, broccoli e pancetta / Bramborové gnocchi, brokolice a pancetta
Tento kurz je vhodný pro odbornou i laickou veřejnost a všechny, kdo se chtějí ve svém kulinářském umění posouvat stále dál. Učit se využívat různé technologie a postupy, které nejen že ulehčí práci při přípravě, ale dodají pokrmům nový rozměr chutí.