Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Jak na nejlepší čerstvou pastu s Marcem Giampaoli

Marco Giampaoli je zkušený a talentovaný šéfkuchař s vášní pro italskou gastronomii. S více než 15 lety praxe v prestižních restauracích po celém světě, Marco přináší do každého pokrmu svou kreativitu a důraz na autentické chutě. Jeho specialitou je využití čerstvých surovin a moderní interpretace tradičních italských receptů. Pod jeho vedením se každé jídlo stává jedinečným kulinářským zážitkem, který potěší i ty nejnáročnější gurmány.

Při kurzu „Jak na nejlepší čerstvou pastu s Marcem Giampaoli“ se dozvíte se cenné rady na téma „pasta“  a společně s Marcem si připravíte tyto recepty:

  •  Tagliolini con ragu di mare/ Tagliolini s mořským ragu

  • Classico raviolo al roso d’uovo, salvia, burro e parmiggiano reggiano / Klasická raviola s tekutým žloutkem, šalvěj, máslo, Parmigiano reggiano

  • Gnocchi di patate, broccoli e pancetta / Bramborové gnocchi, brokolice a pancetta


Tento kurz je vhodný pro odbornou i laickou veřejnost a všechny, kdo se chtějí ve svém kulinářském umění posouvat stále dál. Učit se využívat různé technologie a postupy, které nejen že ulehčí práci při přípravě, ale dodají pokrmům nový rozměr chutí. 

Kurz otevřen, zbývá 18 volných míst.
Datum
Středa 6. 11. 2024 16.30–22.30
3 500
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M