Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Jubilejní 10. ročník Chefs´ dinner

Představte si večer, kdy se čas téměř zastaví. 
Vaše smysly ožívají, vzduch je prosycen očekáváním, a jemné tóny hudby se prolínají s vůněmi toho nejvyššího kulinářského umění.
Jubilejní 10. Chefs´dinner je výjimečný gastronomický večer u příležitosti 10. výročí makro akademie, kde se pod rukama špičkových šéfkuchařů, Josefa Sukupa, Lukáše Čarného/Dominika Unčovského, Zdeňka Pohlreicha, Petera Duranského, Konstantina Fillipu a Daniele Combiho, zrodí doslova zázraky.

A nejen to ! Jubilení 10. Chefs´dinner vám nabídne jedinečnou příležitost nahlédnout do samotného srdce kuchyně, kde právě pro vás připraví těchto 6 těch špičkových šéfkuchařů dokonalé, a až s neskutečnou precizností vytvořené menu. 
Sommeliér Jakub Přibyl doplní toto mistrovské menu pečlivě vybranými víny a odborným výkladem.
Buďte u toho! Dopřejte si večer, který povypráví příběh o lásce k jídlu, vínu a kulinářskému umění a oslavte s námi 10. výročí makro akademie.

Gala večeře bude sestavena z unikátních produktů z portfolia makro. Budete tak mít příležitost ochutnat suroviny, které ukazují, jak makro přináší přidanou hodnotu do světa gastronomie a zvyšuje úroveň gastronomického odvětví.
Mezi tyto produkty patří maso z naší vlastní produkce „Maso made by Makro“, české plodiny pěstované v rámci iniciativy „České pole“ a kvalitní čerstvé ryby z našich pultů.

Kurz otevřen, zbývá 72 volných míst.
Datum
Čtvrtek 17. 10. 2024 17.30–23.00
4 000
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M