Od ouška až po ocásek s Dominikem Unčovským

Doporučujeme

"Šéfkuchařské Oscary v Česku mají svého držitele. Vítězem národního kola nejprestižnější světové gastronomické soutěže Bocuse d’Or, které se letos u nás uskutečnilo vůbec poprvé, se stal Dominik Unčovský a jeho tým.

Jejich králík inspirovaný českou zabijačkou a bramborový trdelník byly v konkurenci ostatních jídel podle poroty nejlepší"

Přijďte se nechat inspirovat od Dominika Unčovského, se kterým si králíka nejen naporcujete ale také si ho připravíte na mnoho způsobů. A byť je králík velice težká disciplína, tak s Dominikem to zvládnete hravě. 

Co si připravíte?

  • Králík na smetaně v moderním pojetí, špekový trhanec
  • Králičí roláda ze hřbetu, králičí ledvinky, čerstvý špenát
  • Králičí rillettes, glazované šalotky
  • Bourání králíka (demo)
    Kurz v současné době nenabízí žádné termíny.
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Cena tohoto kurzu zahrnuje:

  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
  • Welcome drink od Sommelier Select
  • Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
  • Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Skutečně individuální péče lektora a personálu