Od ouška až po ocásek s Dominikem Unčovským
"Šéfkuchařské Oscary v Česku mají svého držitele. Vítězem národního kola nejprestižnější světové gastronomické soutěže Bocuse d’Or, které se letos u nás uskutečnilo vůbec poprvé, se stal Dominik Unčovský a jeho tým.
Jejich králík inspirovaný českou zabijačkou a bramborový trdelník byly v konkurenci ostatních jídel podle poroty nejlepší"
Přijďte se nechat inspirovat od Dominika Unčovského, se kterým si králíka nejen naporcujete ale také si ho připravíte na mnoho způsobů. A byť je králík velice težká disciplína, tak s Dominikem to zvládnete hravě.
Co si připravíte?
- Králík na smetaně v moderním pojetí, špekový trhanec
- Králičí roláda ze hřbetu, králičí ledvinky, čerstvý špenát
- Králičí rillettes, glazované šalotky
- Bourání králíka (demo)
Kurz v současné době nenabízí žádné termíny.
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.
Cena tohoto kurzu zahrnuje:
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
- Welcome drink od Sommelier Select
- Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
- Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
- Certifikát o absolvování kurzu
- Skutečně individuální péče lektora a personálu