Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Galavečeře Chefs' dinner, 9. ročník

GALAVEČEŘE V HVĚZDÉM PODÁNÍ

  • Welcome drink
    Sommelier Select Sekt, brut, Česká republika
  • Vojtěch Petržela - Sous chef Výčep Korunní
    Rak & Roll, kyselý fenykl, červený rybíz, kopr
    Sauvignon Blanc Claus Jacobs, Německo
  • Miluše Makó - Executive chef GreenTable
    Tatarák z pečených rajčat, fermentovaný celer, olivová majonéza, batátová kroketa
    Côtes du Rhone Rouge, Francie
  • Jitka Ulihrachová - Head chef makro akademie
    Pošírované jarní kuře, opečená krupicová kaše, křupavá zelenina
    Bohemia Select Prestige, Česká republika
  • Jakub Horák - Mistr světa v 10. ročníku Washoku World Challenge
    Pstruh, Beurre blanc, Saké, mrkev, kaviár
    Bohemia Select Prestige, Česká republika
  • Martin Svatek - Executive chef Mace restaurant
    Pečená hovězí roštěná s omáčkou z Foie gras, cognac, croissant, jelítkové pyré, karotka, kadeřávek, želé ze svařeného vína
    Picco Bello Primitivo, Itálie
  • Anna Marvanová - Pastry chef HF Pastry Academy
    Dortík s rybízovým crémeux a mousse z karamelové čokolády, perníkový korpus
    Karamelová ganache s foie gras a perníková zmrzlina
    Choux s krémem z foie gras, růžový pepř a černý rybíz

    Niepoort Ruby Porto, Portugalsko

Přijměte pozvání na již tradiční večer pod taktovkou těch nejlepších ve svém oboru.

  • Šest hvězd
  • Šest originálních servírovaných chodů
Číst více o kurzu
Nejsou volná místa.
3 800
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Cena kurzu zahrnuje:

Harmonogram:

  • 17:30 hod. příchod hostů a welcome drink
  • 18:00 hod. zahájení galavečeře
  • 23:00 hod. ukončení večera

Dress code: SMART CASUAL

Na galavečeři se můžete registrovat na webu do vyprodání míst. Počet míst je omezen.
Kontaktní email: jan.gavenda@makro.cz, filip.polansky@makro.cz

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M