Kurz francouzské kuchyně

Marek Lojda je Senior Ambassadorem makro akademie od minulého roku. Kuchařina je jeho posláním a zároveň velkou vášní. Zkušenosti sbíral nejen v ČR, ale i v zahraničí. Například v restauraci Paloma, v Mougines ve Francii,  získal s týmem, ve kterém pracoval jako sous chef, druhou Michelinskou hvězdu. Jeho silnou stránkou jsou výrazné chutě jídel, omáčky, příprava ryb a korýšů.

NEKONÁ SE V MAKRO AKADEMII
Místo konání: Náměstí práce 2523, Zlín

 

Co si připravíte?

  • Tradiční francouzská cibulačka (tak trochu jinak)
  • Kohout na víně s brambory Anna 
  • Dezert Mille-feuilles 
Kurz otevřen, zbývají 2 volná místa.
Středa 1. 11. 2023 16.30–21.00
2 990   (s DPH 21 %)
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz