Slovenská kuchyně "trochu jinak" s Lukášem Čarným

Lukáš Čarný, člověk, který procestoval svět, naučil se nespočetně mnoho technik vaření a dokázal společně s Dominikem Unčovským vyhrát Bocuse d’Or.
Připravil si pro Vás kurz slovenské kuchyně, kterou pojal „trochu jinak“ – přijďte se nechat inspirovat.
Pravou královnou mezi slovenskými sýry je ovšem brynza, a to díky tomu, jak skvěle doplňuje halušky, malé vařené bramborové nočky. 
Zatímco Češi jsou vyloženě pivaři, Slováci jsou trochu tvrdšího ražení. Pivo i víno mají samozřejmě také rádi, ale nejtypičtějším alkoholem je pro ně jednoznačně borovička

Co si připravíte?

  • Šiška plněná brynzou se slaninou 
  • Lokše
  • Pstruh naložený v borovičce, kopr
  • Šulánce z kvašených brambor, kachní stehno, červené zelí
  • Sladké pirohy (na různé způsoby)
Kurz otevřen, zbývá 13 volných míst.
Čtvrtek 19. 10. 2023 16.30–21.00
3 200   (s DPH 21 %)
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Cena kurzu zahrnuje:

  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
  • Welcome drink od Sommelier Select
  • Borovičku, která nesmí chybět
  • Kvalitní rozlévané víno od Sommelier Select
  • Zapůjčení zástěry Makro Akademie v průběhu kurzu
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Skutečně individuální péče lektora a personálu