Všechny jaké kurzy u nás v makro akademii nabízíme?

Unique Master Class with Ricardo de Lima - "Vegetable in a modern concept"

The makro academy offers you a unique opportunity to look into the art of cooking and improve your own culinary skills, this time with the great Ricardo de Lima. Ricardo de Lima, an Italian chef originally from Brazil, worked for almost 6 years in Michelin-starred restaurants and held the position of Chef de Partiemá in the best restaurant in the world, Geranium in Copenhagen***. 
He has also worked at Alchemist*** (the second most expensive restaurant in the world), Osteria Francescana** (Massimo Bottura) and is currently completing the prestigious Uccelin educational program, which is provided by the Michelin-starred restaurant Magdalena** in Switzerland. Do not hesitate and book your place on the course with Ricardo, which is dedicated to the topic "Vegetable in a modern concept".  


makro akademie vám nabízí jedinečnou možnost nahlédnout do kuchařského umění a zlepšit tak své vlastní kulinářské dovednosti, tentokrát se skvělým Ricardem de Lima. Italský kuchař, původem z Brazílie, Ricardo de Lima, pracoval téměř 6 let v michelinských restauracích. Zastával pozici Chef de Partie v jedné z nejlepších restaurací světa, v kodaňském Geraniu***. Působil také také v Alchemist*** (druhá nejdražší restaurace světa), Osteria Francescana** (Massimo Bottura) a právě v tomto čase dokončuje prestižní vzdělávací program Uccelin, který je grantovaný michelinskou restaurací Magdalena** ve Švýcarsku. Neváhejte a rezervujte si včas své místo na kurzu s Ricardem, který je věnován tématu "ZELENINA V MODERNÍM POJETÍ".

KURZ JE VEDEN RICARDEM V ANGLICKÉM JAZYCE.

Kurz otevřen, zbývá 10 volných míst.
3 500
s DPH 21 %
Další termíny průběžně vypisujeme dle aktuálního zájmu o kurz. Jste skupina 9ti a více? Kontaktujte nás a můžeme domluvit individuální kurz pouze pro Vás.

Naposledy prohlížené kurzy (11)

Reference

Prostory a služby makro akademie pozdvihnou event na vyšší úroveň, a proto je jistě plánujeme využívat do budoucna.
Jana Petruška
Dopoledne proběhla pracovní část a po obědě probíhal kurz kulinaření. Lidé byli rozděleni do tří skupin a postupně se všichni vystřídali na třech stanovištích – příprava předkrmu, hlavního chodu a dezertu s baristou. Na konci proběhlo vyhodnocení a ocenění nejlepších. Akce měla velký úspěch.
Silvie Filová
Prostory akademie jsou velmi profesionální a podle mě patří mezi nejlepší v ČR. Je to mimořádné kulinářské vzdělávací centrum, které má velkou flexibilitu. Skvělá je také komunikace s personálem, který před akcí se připraví vždy scénář, jenž je realizován do posledního detailu.“
Zdeněk Hladík
Prostory makro akademie jsou čisté, skvěle zařízené, výborně odhlučněné a variabilní. Nejdůležitějším prvkem je však personál, který je neuvěřitelně vstřícný a profesionální. Jsem ráda, že mohu s makro akademií spolupracovat!“
JUDr. Pavlína Megová, MBA, LL.M